Bunken Strand Camping – naturen i fokus!


Bunken Strand Camping

Intro:

Bunken Strand Camping er en enorm campingplads. Naturen er i fokus, kiltterne og stranden ligger lige op ad pladsen, skoven ligeså. Der er langt mellem fiskene fra stranden ud for campingpladsen, men.. Har man en lille jolle/båd, flydering eller evt. kajak er der masser at hente. f. eks. meget store havrørreder. Der er 2 revler som et langt stykke, både følger stranden mod syd og mod nord. Efter anden revle er der en skrænt hvor meget store havørreder jager og ofte kan ses springe. Marsvin trækker også langs denne skrænt for at søge føde.  Fladfiskene er få indenfor de første 1-100 meter ude, men igen fisker man efter revle nummer 2 er der mere at hente. I Juni måned er der hornfisk at fange tæt under land på strækningen.

DSCN0796

Fakta om fiskeri i området:

14,2 km. til Skagen. 
Fangstmuligheder: 
Skrubbe, rødspætte, ising,  torsk, hornfisk, makrel,, sild, havørred, fjæsing, multe, ål, havbars med flere.

17,8 km. til Grenen
Fangstmuligheder: 
Ising, skrubbe, rødspætte, havørred, hornfisk, havbars.

Bunken Strand Camping Kort Info:

DSCN0825

Fryser: Ja

Renseplads: Ja

Indkøbs-muligheder: Pladsen har egen kiosk. Men vil man spare penge, er det billigere at handle i en af de nærliggende byer, evt. Skagen.

Internet: Ja

En virkelig dejlig plads hvor der uden tvivl er plads til de fleste campist-ønsker og det uanset om man er til ro, læ, blæst eller en plads hvor børnene uden at tænke på omgivelserne kan spille bold osv…
700 pladser er der at finde på Bunken Strand Camping.

Se mere på deres hjemmeside: Klik her

Overnatnings muligheder:

Udlejning 2 yurts, 6 campingvogne og 9 hytter.
Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.

Efterskrift:

3 overnatninger blev det til for mig på Bunken Strand Camping. Faciliteter og service var i top og fiskeriet fra Skagen samt Grenen, uovertruffen. Stranden ud for pladsen gav lidt fisk, men som nævnt tidligere i denne skrivelse er det bedst med f.eks. båd.
Det der blandt andet var rart ved Bunken Strand Camping for mig, var at jeg kunne finde ro væk fra turister og larm efter hver fisketur. Dejligt!

Jeg så mange havørreder under opholdet. Jeg havde en enkelt der fulgte mit blink ved grenen, men ud for campingpladsen så jeg flere store hoppe fri af vandet og havde hug fra en mindre havørred tæt på mig. Derudover så jeg marsvin jage da jeg tidlig morgen d. 25.06-2014 stillede mig op på en klit for at få overblik over vandet.

Et dejligt sted med dejlig natur!

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler