Bryrup Camping – luksuscamping – gedde og ørredfiskeri


Bryrup Camping

Intro:

Er man, som de fleste lystfiskere er, tilhænger af et varieret og spændende fiskeri, men i høj grad også til luksusovernatning, luksusfaciliteter, bademuligheder og en vifte af aktivitets-muligheder for hele familien, som i uovertruffen stil overstiger hvad man normalt kan forvente at finde på en campingplads, så er Bryrup Camping, campingpladsen man skal besøge.
Midt i et område med havørne, en storslået natur og et væld af lækre fiskevande, kan man bo på pladsen som intet mangler.

Som campist kan man leje kano, kajak og cykel, ja næsten alt hvad man kan ønske sig at bruge, i sin aktive søgen efter fisk og fiskepladser i det fiskerige område.

Sø, å og put and take i området omkring Bryrup Camping, giver muligheder for at vælge på alle hylder.

Stor gedde martin bryrup langssø

Fakta om fiskeri i området:

Bryrup Langsø (1 minuts gang fra campingpladsen)
Fiskepladserne i søen: 
Der er få statsejede land-strækninger langs søen man kan fiske fra, resten er privatejede og vil man have flere fisk, kan hele søen bedst affiskes fra kano, kajak eller evt. flydering.
Fangstmuligheder: Gedde, aborre, skalle, ål.

DSCN4807

Bryrup Å (løber langs pladsen)
Vigtigt at vide om åen: 
Åen er lavvandet og holder en mindre bestand af små bækørreder. Til hyggelig minimalistisk flue eller spinnefiskeri, er stykket langs pladsen en udfordring for selv den mest erfarne lystfisker, men sjovt er det at skulle snige sig ind på hver en fisk.
Fangstmuligheder: 
Bækørred

Regnbue Vrads p og t

Vrads put and take ( 5 km.)
Beskrivelse: 
En glimrende fiskesø i dejligt omgivelser. Søen er let tilgængelig, velholdt, der udsættes dagligt flotte ørreder og rigeligt af dem. Vrads put and take er børnevenlig og en af de absolut bedste i området.
Fangstmuligheder:
 Regnbueørred, aborre, ål.

Bryrup put and take (100 meter)
Fangstmuligheder:
 Regnbueørred

Kærshovedgård put and take (20 km.)
Beskrivelse: 
2 søer i flotte omgivelser med store fisk helt op til 10 kg.
Fangstmuligheder: Regnbueørred, guldørred, aborre.

Mere om fiskeriet omkring Bryrup Camping

+ tips til agn:

Tager man sig en tur på Bryrup Langsø, eventuelt i en af campingpladsens kanoer, kan man nemt finde søens fisk. Aborrene og skallerne kan fanges med en simpel prop, et lod og en krog med orm på. Gedderne i søen er mange og har man mod på dem, er det et “must” at købe sig et stålforfang, så geddens tænder ikke skærer linen over. Ligeledes er det vigtigt at have en lang tang til at tage krogen ud af geddens store og lange mund. Gedderne i søen bider gerne på større skeblink, som f.eks. atomblinket. Dette både i kobber, sølv og i farven/farverne kaldet tiger eller ambulancefarvet.

Gedderne i Bryup Langsø vil også gerne bide på woblere, gerne i naturlige farver og under vores ophold, var de vilde med vores Savageger 4play woblere i sølv/blå.
Derudover kan de fanges på spinfluer, spinnere, jerkbaits med flere… Poppere og andre overfladeagn (kun i sommerperioden)

Vrads put and take agntips: Orm samt gul, grøn, hvid, orange og regnbuefarvet powerbait virker. Vi fangede 4 stk. på en blanding af gul og sort powerbait fisket 50 cm. over bunden med et klassisk bundtackle. Man skal kunne se begge farverne på de 2 baits, kontrasten gør forskellen.
Derudover fangede vi 2 stk. på sort flue. I søen kan man også fange med spinner, små blink, jigs efter bombarda eller bobleflåd, gennemløbsblink med mere…

De samme agn virker i Kærshovedgård put and take og Bryrup put and take.

Bryrup Camping kort info:

Fryser: Ja

Renseplads: Ja

Indkøbs-muligheder: Pladsen har egen kiosk og der er ligeledes indkøbs-muligheder i Bryrup by. (ca. 500 meter.)

Internet: Ja

Man kan leje fiskegrej, kanoer, kajakker og cykler hos Bryrup Camping. Værtsparret står klar til at hjælpe og servicere dem der besøger campingpladsen og man kan sige at servicen i den grad står mål med pladsens 4 flotte stjerner. Efter en hyggelig dag ude i det fri, kan man i ro og mag nyde den opvarmede pool og dermed gå direkte fra den ene lækre yderlighed til den anden.

Der er masser af muligheder for et varieret og aktivt campingophold hos Bryrup Camping imellem fisketurene. Læs meget mere om dette på deres hjemmeside som du finder her: Bryrup Camping

Hytter Bryrup campingOvernatnings muligheder:

Udlejning af hytter, villatelte og campingvogne.
Pladser til: Campingvogne, telte og autocampere.

Telte bryrup camping

Hos Bryrup Camping kan man vælge imellem hele 5 forskellige hytter. Der kan lejes alt fra små hyggelige 4-mands hytter til store og særdeles luksuriøse 6-mands hytter.
Villateltene der udlejes er hele 25 m2. og indeholder 2 sovekabiner med 4 sovepladser, faste senge og stort lækker fællesrum med køkken, køleskab, service, kogegrej, borde, stole og fast gulv.

Luksus-udlejningsvognene har lækkert fortelt med gode campingstole. I vognene er der køleskab med frostboks og TV med almindelige digitale kanaler.

Som campist mangler man ingenting på denne plads og som lystfisker der har hang til luksus når fiskestangen er pakket sammen, er der ikke mange steder i landet hvor de 2 ting kan kombineres så godt som hos Bryrup Camping.
Bryrup Camping ligger i underskønne omgivelser og de utallige søer omgivet af store skove omkring pladsen, er noget af det nærmeste man kommer et dansk paradis.

Efterskrift:

Efter 4 dages ophold og ligeså mange dages fiskeri, er der kun at konstatere, at uanset hvor man dypper snøren i området, så er der fisk. Gedder og aborrer en masse og i de omkringliggende put and take søer, mindst ligeså mange fisk i form af store flotte og hårdtfightende ørreder..

Naturen omkring campingpladsen og fiskevandene er virkelig lækker. Dette gør at man som lystfisker opnår en fuldendt allround naturoplevelse i topklasse.

Enhver familie kan besøge denne plads og derefter tage hjem og sige, at alle fik noget med hjem i oplevelses-bagagen.

Bryrup Camping er uden tvivl et besøg og et fiskeophold værd.

Ekstra:

Billeder fra fisketurene under opholdet:

En aborre fanget på spinner:

DSCN4809

En gedde fanget på sort/gul spinflue

Gedde fra karlsø

Fluefiskeri i Bryrup Langsø

DSCN4842

En ørred fra Vrads put and take

Fisk på¨flue

Klar til kanotur ved Bryrup Camping

Klar til tur

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler