« Tilbage til Campingpladser

Bornholm

 • Galløkken Strand Camping – Havørredfiskeri for alle

  Kyststrækningen lige ud for Galløkken Strand Camping giver gode muligheder for havørred.  De fine høfder i den østligste ende kaster ofte gode fisk af sig og har det med at rumme større antal ørreder på en gang. Fiskeri både med spin og flue fungerer fortrinligt i området og pladserne lige op ad og tæt på campingpladsen er bestemt et besøg værd. Leopardbund er at finde i store dele af området. Desuden er pladsen et fortrinligt sted til hornfisk om foråret. Overnatning: Hytter, campingvogn eller villatelt udlejes. Pladser til autocamper, telt og campingvogn.

 • Sandkaas Familiecamping – torsk, hornfisk og havørred fra kysten.

  Med mange fine kystpladser lige i nærheden af campingpladsen, er Sandkaas Familiecamping et godt bud på en kortere eller længere fiskeferie. Havørreder kan fanges året rundt, torsk fanges regelmæssigt fra klipperne samt den nærliggende havn og hornfisk, dog kun om foråret, er at finde lige ud for campingpladsen. Med sine moderne faciliteter og afgrænsede parceller er Sandkaas Familiecamping noget af det hyggeligste man kan opnå på Bornholm. Overnatning: Hytter, campingvogn og villatelt udlejes. Pladser til Campingvogn, telt og autocamper.

 • Gudhjem Camping – havørredfiskeri i unik natur!

  En naturperle på Bornholm. Kyststrækninger med klipper og stejle skrænter rejser sig bag lystfiskeren der ivrigt går efter havørred, torsk og om foråret hornfisk, langs kysten ud for og nær Gudhjem Camping. Det er næsten ikke muligt at fiske havørred i smukkere omgivelser i vores danske land. Hvert år bliver fine havørreder landet i området som i alle højeste grad er et besøg værd. Overnatning: Campingvogn og villatelt udlejes. Pladser til campingvogn og telt.

 • Hullehavn Camping – torsk og havørred

  Kystfiskere kan være heldige at se storørreden springe lige ude foran sit telt i løbet af dagen og aftenen fra Hullehavn Camping. Der er mulighed for at fiske fra kajak og bevæger man sig rundt i det nærliggende område finder man den rendyrkede bornholmske natur med klipper og sandstrand. Området er fredet og pladsen ligger direkte til havet. De har direkte kystpladser, flade åbne pladser, kuperede områder, terrasser samt egelunde. Bo på Kysten, Flagstangsområdet i Lunden eller på Hylden. Overnatning: Campingvogn og villatelt udlejes. Pladser til campingvogn og telt.

 • Balka Strand Familiecamping – havørredfiskeri, kysttorsk, sild og makrel

  Balka Strand – en af de mest populære badestrande pĂĄ Bornholm. Lidt mod nord, forbi en lille havn, kommer der en god strækning til havørredfiskeri. Fluefiskeri er at foretrække her. Der ligger ofte et tangbælte der gør at havørrederne stĂĄr oppe i overfladen tæt under land. Spinnefiskeri er ogsĂĄ muligt og uanset hvad man fisker med, er det her vigtigt at affiske langs kanten først, før man vader ud. Balka Strand er kendt for sit ørredfiskeri, men der kan fanges bĂĄde kysttorsk, sild og makrel. Overnatning: Campingvogn udlejes. Pladser til campingvogn, autocamper og telt.