Vi er endelig på vej


I et kort sekund var vi bange for at der nu skulle være låg på fiskevandene, især hvis det skulle vare i en længere periode.
Selvom vi ved at frosten er god for naturens balance på så mange fronter, vil vi ikke have at den kommer. “Væk! vi skal ud med snøren nu!”

Man kigger sig om, som for at finde noget at give sig til. Åen, søen og kyststrækningen synes umulig at affiske ved første øjekast, set fra bilruden, når dagen er omme og vi kører hjem fra arbejde… Isen bliver bandet langt væk atter en gang, stille, indeni hovedet.

Temperaturen er stigende nu. I dag, det var den også i går, men i dag er vigtigere. Det er i dag vi vil ud at fiske, måske ikke på dagen, men snart, vi kan mærke det. positiviteten er kommet og fremtiden ser lys ud. Foråret er på vej og det samme er de mange spændende bonus-sæsonfisk fra den sydlige halvkugle.

Vi sidder i sofaen, sidder og kigger ud i luften. Vores nærmeste ser undrende på os, men vi ænser dem ikke.
Pludselig rejser vi os op, går ud i bryggerset. Er fiskegrejet nu hvor det lå sidst. “Neeeeej, det blink havde vi helt glemt, den skal nok fange… Snart, snart er det tid, tid til at være lystfisker ved vandet igen.

Jeg glæder mig!

Is

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler