Thomas Larsen videoer


Profil/info

Mit navn er Thomas Larsen og jeg kommer fra Fyn. Jeg er havørredfisker/kystfisker, men fisker til tider også efter gedder.

Jeg arbejder bl.a. med foto og video. Se mere på: Photovisuals.dk

På denne side deler jeg mine fiskevideoer om fiskeri og fiskepladser.

Skulle du have lyst til at kontakte mig angående video eller foto, kan det gøres via. mail: photovisuals@outlook.dk

Geddefiskeri i mose

Brakvandsgedder fra Møn

Kongshøj Strand

Et par Fynske kystpladser

Havørred på lavt vand

Piger der fisker – Maja Halkjær

Piger der fisker – Laura Lykke Mathiasen

Piger der fisker – Inge Lise Abildgaard

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler