Stenbider i fad


blokhus

Ingredienser

4 pers.

  • 8 stenbidderfileter
  • 500 g champignon
  • 2 gulerødder
  • 2 porrer
  • 2 persillerødder
  • Cambolefrugt (stjernefrugt)

Fremgangsmåde

Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for små stykker, og ristes let på panden. Placer grøntsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ildfast fad og læg fisken over, og til sidst champignonerne. Overhæld det hele med en ½ flaske hvidvin, drys med salt og peber. Sæt det hele i ovnen ved 180 gr. i ca. 15 – 20 min. Dekorer retten med skiveskåret cambolefrugt.

Server med ris.

Tips:

En god kraftig bourgogne hvidvin, eller en let kølig beaujolais er god til denne ret.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler