Stegt kulmule


blokhus

4 pers.

  • 800 g kulmulefilet
  • 800g rødbede
  • 800g kartofler
  • 2 dl honning
  • 2 dl portvin

Kulmulen

Steges på skindsiden, til det er brunt. Vendes og steges færdig på kødsiden.

Glaserede rødbeder

Rødbeder skrælles og skæres ud i små firkantede stykker. Rødbeder nedkoges med portvin og honning, til konsistensen er sirupsagtig og rødbederne er møre. Rødbederne sigtes fra, så saucen er tilbage.

Kartofler

Koges møre med salt.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler