Pasta med laks i flødesauce


Tilberedningstiden er 30 minutter

blokhus

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram pasta skruer
  • 20 gram oliemargarine
  • 200 gram røget laks i strimler
  • 1 stort løg, finthakket
  • 2½ dl. madlavningsfløde 4 %
  • 1 1/4 dl. hvidvin
  • 2 spiseske hakket dild
  • 1 agurk
  • 200 gram røget laks i strimler

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer cirka 3-5 min og holdes varmt.


Skræl agurken og kasser skrællen.
Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken.

Kasser det bløde i midten.
Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler