Opskrift – fiskelasagne med Spinat


blokhus

Ingredienser

300 gram rødspætte fiskefilet
600 gram frossen helbladet spinat
2 løg
5 gulerødder
1 liter mornaysauce
9 lagsagneplader
200 gram reven ost
salt og peber

Fremgangsmåde

Damp spinaten, til væden er fordampet.
Skær løg og gulerødder i tynde skiver.
Læg lasagnepladerne lagvis med spinat, løg og gulerødder derefter sauce, salt og peber. Derefter spinat, fisk, løg og mornay-sauce og endnu et lag spinat, løg og gulerødder.
Slut af med mornay-sauce, ost og salt og peber, og sæt fadet i en varm ovn ved 200 grader i cirka 40-45 min.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler