Laksemoussé – opskrift


blokhus

Ingredienser

4 pers.

  • 400 g røget laks
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 fede hvidløg
  • 3 blade husblads
  • 1 løg
  • 30 g frisk persille

Fremgangsmåde

Husblads lægges i blød.

Alle andre ingredienser blendes til en fin konsistens.

Smages til med salt og peber.

1 dl af massen varmes op og tilsættes husblads.

De to masser vendes sammen og sættes i en form. Derefter sættes formen på køl i ca. 2 timer.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler