Dagbog: Randers Fjord d. 16.07-2015 – søg og du skal finde


DSCN5736

På denne dag affiskede jeg 5 kilometer Fjord – fra morgenstunden til klokken var omkring 13.00. Derefter fik jeg mig et gedigent måltid før der skulle affiskes 3 kilometers åben kyst.

Hvis man gerne vil finde nye lækre pladser skal der arbejdes for det. Det kan godt være at jeg giver lidt pladser ud her i denne uge, nogle kendte og andre måske ikke, men jeg forstår godt dem der ikke bare vil dele. Det er sgu hårdt arbejde at finde pladser hvor havørrederne står tæt og samtidigt også står ofte, altså et godt havørredspot som er værd at bruge sin kærkomne fritid på, i denne travle verden vi lever i.

Jeg fandt 2 pladser i fjorden og en på den åbne kyst. Det er ganske tilfredsstillende. Nu har jeg 3 nye pladser som jeg vil gætte på altid holder fisk. Det vil flere ture dertil give svar på.

Randers Fjord og området omkring er ganske unik/unikt, pladser med havørred synes endeløse.

Jeg fortæller om “og fra” et par pladser mere inden dagbogen afsluttes…

Køb fiskegrej til Randers Fjord hos Lystfisk.dk

Dagens flotteste fisk:

DSCN5732

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler