Bagt lange med kål og sennepssauce


blokhus

Råvarer

4 pers.

  • 1 kg lange.
  • ½ L fløde
  • 1 spidskål
  • 3 spsk. Sennep
  • 2 hele løg
  • 1 fed hvidløg
  • 200 g revet ost.

Fremgangsmåde

Kål, løg og hvidløg, hakkes så fint som muligt og lægges i bunden af et ildfastfad, derpå lægges langefileten. Fløden hældes over og til sidst drysses det revede ost. Fadet bages i ovnen ved 200o i ca. 1 kvarter/til osten er gyldenbrun.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler