Ved å & bæk


Til å-fiskeri skal du bruge en fiskestang på 6-9 fod med en kastevægt på 5-30 gram.

Å-fiskeri er en spændende metode og de små åer er ofte de bedste for børn. Her er ofte bækørreder og der er ikke noget mere spændende end at følge proppens gang med strømmen ned gennem den lille å. Du skal bruge små propper, ormekroge og klemme-”bly”.

Prøv også med en lille spinner eller en Rapala wobler.

Bækørredfiskeri

Til Bækørredfiskeri skal du bruge en fiskestang på 6-9 fod med en kastevægt på 5-30 gram. Derudover lidt forskellige spinnere og prop, ormekrog og klemme ”bly”.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler