Stauning Havn- et mekka for børn der vil fange fisk


Stauning havn er beliggende i Ringkøbing Fjords østlige side. Man kan køre helt ned til fiskpladserne med børnene. Havnen er stopfyldt med aborrer og skaller. Vi var nogle stykker der altid tog ud til Stauning Havn, for at fange skaller til geddefiskeri. Det var og er, ikke unormalt at fange 50 skaller på et par timer eller mindre. Sidste tur var i August 2012, hvor vi stoppede ved 30 skaller efter en time.

Da vi fandt ud af hvor let det var at fange fiskene, begyndte vi at tage en venindes børn med ud, så de kunne få sig en oplevelse. Efter 1 gang ved havnen var de 100% bidt af en gal lystfisker.

“Hvornår skal vi ud at fiske igen??” Var spørgsmålet der blev stillet resten af ugen.

Tag regnorm med og mange af dem. Der er mange fisk.

Vi har testet med majs og vi har testet med brød. Ingen af disse agn er i nærheden af at fange ligeså mange fisk som med orm. Tager man derud uden orm skal man ikke regne med mere end 5-10 fisk i timen

Havn i stauning

Man kommer ind ad vejen vist til venstre i dette billede og man skal bare fortsætte lige ud, så kommer man til en parkeringsplads.. I højre side af havnen også vist på dette billede, må man ikke fiske.

Fisk mellem bådende og træpælene for der er flest fisk. Men har man en lille fyr eller pige med. Er der lige ud for parkeringspladsen masser af plads til at kaste. Og der er også mange fisk.

Stauning havn

God fornøjelse

Jari

Jari bruger det meste af året ved vandet, hvor han rejser rundt i Danmark og fisker. Når han kommer hjem, skriver han artikler om det han oplever. Hans yndlingsbeskæftigelse er at fiske efter havørreder - både ved fjordene og ved kysten. I 2019 var han ude at fiske hele 340 dage, hvor han fiskede efter alle fiskearter i Danmark.

Seneste artikler