Østre Anlæg – Aalborg


Østre anlæg i Aalborg

Lige øst for Aalborg centrum ligger Østre Anlæg, som er en af byens ældste parker. Østre Anlæg er centreret omkring en større sø. Den smukke Markuskirkes tårn ses tydeligt fra parken. En frodig bypark, som med sine stier, busketter, høje træer, store græsplæner og mange smukke blomster, udgør en af de mest kendte og besøgte oaser i Aalborg.

Det er tilladt at fiske i søen. Der er skaller, karusser, sudere og karper i søen, de to sidstnævnte i pæne størrelser. (karper over 3 kg. og sudere over 1 kg.)

Man kan med simpelt brød eller dej gå ned med børnene og fange skaller ved brug af prop eller bare ved bundfiskeri. Majs tager fiskene i søen også gerne.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler