Hvide Sande


Hvide Sande fiskeri

Som forældre der gerne vil give børnene en oplevelse med fisk på krogen er Hvide Sande mulighedernes by.
I april kommer stimer af sild til for at gyde. Disse er lette at fange med et simpelt sildeforfang der kan købes i de fleste grejbutikker.
I maj måned er det hornfiskens tur og tager man børnene med ud at fiske med prop og reje, fanger man flere hornfisk end med sildestykker og blink i Hvide Sande.
Fladfisk, småsej og torsk kan også fanges både i  havnen, langs mole, strand og kaj. Sandorm eller børsteorm er begge en glimrende agn til disse.

Knæk og bræk.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler