En weekend med gedde og ørred – af Rene Andersen


Jeg ville lige prøve min hemmelige sø som før har givet mig nogle gode og store fisk. efter 3 kast med wobleren bed den første regnbue på og den gik dybt til og starte med, men da den kom til overfladen var det en lille regnbue på knap de 2 kg.

Rene med ørred

Efter et par billeder blev den pænt genudsat og fiskeriet forsatte, efter et par kast var der en som igen bed, men var ikke kroget ordenligt og fladt hurtig af igen. Jeg bestemte mig og gå længere hen af søen hvor gedderne typisk stod og mistet hurtig 3 fisk på 7 kast, men efter 4 kast kom der en regnbue mere på som gav en fantisk fight også efter et par billeder blev den fortsigt genudsat igen.

Rene med ørred 2

Vi gik der ned igen dagen efter og se om de stadigvæk var i hug humør det viste sig af de stadigvæk ville have wobleren, men de gad ikke med ind fik kontakt med 3 fisk og derefter besluttet vi også gå over på den plads vi dagen før havde held med, det viste sig og være et godt valg der fik min lillebror en fin regnbue på en Sagage gear wobler som jeg fik skudt et par billider af og så blev den genudsat igen.

Dreng med ørred

Derefter fik jeg et hårdt hug og fisken gik meget dybt og gav lange udløb og da den var udmattet fik jeg den håndlandet og det viste det var en grov gedde på 3,1 som havde slugt wobleren og derfor ikke kunne reddes

Rene med gedde

Knæk og bræk

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler