Alm. Sø-fiskeri


Til søfiskeri skal du bruge en fiskestang på 6-10 fod samt et hjul med 0,25 mm line.  I enden af linen skal du enten montere en spinner, wobler eller et blink, hvis du vil fange søens rovfisk som aborre, sandart eller gedde. Du skal bruge prop og orm, hvis du vil fange fredfisk som skalle og brasen, og med dette kan du også fange aborre.

Aborrefiskeri

Til aborrefiskeri skal du bruge en fiskestang på 6-9 fod med en kastevægt på 5-30 gram. Lidt forskellige spinnere, jigs og prop, ormekrog og klemme-”bly”.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler