4 årig tæmmer 6,6 kg ørred


Den 19 oktober var 2 drenge med deres far ude at fiske ved put & take søen Lystfiskergården i Roust.
3 stænger var rigget til med bundtackle og grøn powerbait fisket godt en meter over bunden.

Da der efter få minutter var hug på den midterste stang skulle der ikke gå mange sekunder før Benjamin (4 år) stod klar til at fighte fisken.
Med tyggegummi i munden, en storebror der så på og to voksne herrer der næsten selv gik i panik, stod Benjamin køligt og bevarede overblik samt kontrollen over det der skulle vise sig at være en regnbue flere kilo tungere end han selv er gammel,

Videoen her taler vist for sig selv:

Billeder af Benjamin med sin ørred:

PICT0062

Stærkt gået af den lille fyr der alligevel må have lidt “muller” gemt et sted under jakken.

PICT0060

Den store ørred vejede 6, 670 kg.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler