Intro til fluefiskeri

Da jeg er tilhænger af at kalde en spade for en spade. Må jeg sige, at selvom jeg selv har fisket en del bækørred med tørflue og har fanget et par fine eksemplarer. Vil jeg absolut ikke kalde mig velbevandret indefor bækørredfiskeriet med flue. De links du kan finde herunder beskriver på bedste manér de forskellige fluefiske-metoder til bækørred samt gode grejbeskrivelser.

Der er mange aspekter af fluefiskeriet uanset hvilken fisk du gerne vil fange med fluen. Artiklerne herunder rammer det meste når det kommer til Bækkeren:

 

Flue video

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Nu har jeg selv haft fornøjelsen af, for 12 år siden, at fiske i Binderup Å.. Åen er indbegrebet af den perfekte bækørred å. Masser af pladser med strøm-læ, overhængene buske og træer og uendelig mange  fine sving og stryg. Idyllen er kort-filmet, men godt fanget i denne video.

Grej anbefales:

Billede 2A.Jensen Charon kit

Fiskeri efter bækørred er en fantastisk oplevelse. Og specielt fluefiskeri er effektivt. Første gang man ser den smukke rødplettede fisk tage fluen, er man fanget for livet. Med Charon kittet fra danske A. Jensen har du udstyret i orden. Sættet leveres i et smart og praktisk etui. Stangen er 4-delt, hvilket letter transport og opbevaring. Leveres med både en flydende, og en synkende line.

Med venlig hilsen lystfisk.dk

Køb sættet her