Bækørred-tv


Se alle vores dejlige videoer om aborre lige her.

Dansk bækørredfiskeri i verdensklasse! – flot video!

Der er dejligt i Norge! – bækørredfiskeri

Et par dygtige bækørredfiskere ved Ganer Å

Tørflue og bækørred i Odense Å

Svensk bækørred på tørflue – 4,3 kg

Ørred – fluefiskeri

Jeg var ude efter en fin bækørred i min lokale å

Bækørred og flue

Svensk bækørred idyl

2 flotte bækkere

Bækørred fra Havelse Å

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler