Bækørred – Fiskeri med blink


Intro til fiskeri med blink

Små blink med en vrikkende og enkel gang er ofte meget fangst-indbringende, dette både når det kommer til å-bækørrederne men også bækørrederne i put & take søen. Farverne der fungerer kan variere fra hvid til sort og alt imellem. Her gælder det om at lære sit lokalvand at kende og finde den farve, eller de farver der skal til.

Blink til bækørredfiskeri bruges ofte i åer uden for meget grøde og hvor der er lidt dybere vand.
I grødefyldte lavvandede åer kan man sagtens fiske med blink også. Enten kan man holde blinket helt oppe i overfladen eller køre den mellem eller langs grødebankerne. Selv et lille kast på en meter kan give fisk.
Bækørreden reagerer lynhurtigt og kan på grund af dens evner til at stå i skjul, komme ud af det der synes at være det rene ingenting.

Blink videoAnbefalet grej

ABU Toby er en klassiker blandt blink. Kendt og elsket af fiskere verden over, og frygtet af fiskene, der tager fejl af blinkets livlige gang og de ægte småfisk.

Toby kan spinnes hurtigt eller langsomt og bruges i såvel strømmende som stillestående vand. I ferskvand såvel som i saltvand.

Toby er et virkelig godt allround blink der er velegnet til såvel kystfiskeri som fiskeri i P&T, å og sø. Toby er et særdeles effektivt agn til bla. laks, havørred, bækørred, P&T ørred, aborre samt gedde.

Køb dem her.

Recent Content