Serritslev Fiskepark

Vurdering: 5 ud af 6 snæbler

Serritslev Fiskepark – Ørreder så langt søerne rækker

En af de eneste put and take søer der sætter fisk ud flere gange om dagen.

I og for sig er der 4 søer der hører under Serritslev Fiskepark. De 2 af dem hænger sammen, men er separeret af en tange med en lille bro, hvor vandet løber under og giver mulighed for, at fiskene fra den ene sø kan vandre over til den anden.

Naturen er helt vidunderlig omkring søerne og fiskene er flotte og velsmagende. Jeg hæfter mig især ved de næsten perfekte finner og den kraft fiskene udviser i fighten.

Derudover er der så mange fisk, at selvom 2 af søerne er store, ses fiskene regelmæssigt uanset hvor man står.

God velplejet sø, dog ligger ejer efter min mening ikke så meget tid hos gæsterne og man får nemt opfattelsen af, at søen fungerer specifikt som pengemaskine.
Priserne for fiskeriet er jeg heller ikke tilhænger af. 2 timer koster 90 kr.

Men det er kun min mening og i dette tilfælde er det underordnet hvad jeg syntes. For selve søen og fiskeriet er fantastisk!

Se videoen jeg optog af min ungdomsven da vi var deroppe i Maj 2013.

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Se mere på deres side her: www.serritslevfiskepark.dk

Put & Take grej

  • Stradic er en regulær klassiker, et ry hjulet ikke er kommet sovende til. Mange tusinde regnbueørreder er fightet og landet, rundt om i landets put and take søer med dette lækre hjul. Dette er den nye forbedrede verison, men Shimano har naturligvis bibeholdt den populære perlehvide finish. Pris: 999. kr. Køb den her: Jagtogfiskeri.com

    Køb her
« Tilbage til Jari´s put and take anmeldelser