Blokhus fiskepark

Vurdering: 4 ud af 6 snæbler

Fiskepark blokhus3 gange har jeg fisket i blokhus fiskepark og alle 3 gange gik jeg hjem med et smil på læben.
De 2 første gange fiskede jeg med flue og begge ture gav fisk på min sorte og gule Put and take flue. Ikke bare fisk, men henholdsvis 6 og 7 fisk.

Søen er indhyldet i de klassiske nordjyske omgivelser. Strandsand, duften af havet og smukke træer.. Med disse omgivelser og når solen skinner og fiskene hugger, føler jeg ihvertfald, at man kan give slip på hverdagens stress og jag.

-Det er ikke alle fiskesøer der kan byde på denne form for afslapning!!

Den tredie tur til søen var også en succes. Men på et andet plan. Jeg havde en god kammerat og min lillebror med. Den eneste der aldrig havde fisket før var min bror.
Denne dag havde jeg valgt at vi skulle stille os i enden længst væk fra indgangen.
Powerbait på bund blev rigget til på alle 3 stænger, og vi satte os afventende tilbage i vores små medbragte klapstole.
Der skulle lige nøjagtigt gå mellem et og 3 minutter før den første regnbue tog min brors agn.. Hvad jeg havde glemt var, at ørrederne i søen er stærke og man kan sige, at selvom vi havde været ved en anden sø, kan man ikke komme udenom, at det er vigtigt at slå bøjlen fra, eller løsne bremsen ved dette fiskeri.

Blokhus ørrederStangen var halvejs ude i vandet, før jeg fik kastet mig som schmeichel efter en bold, og lige akkurat fik fat i enden af korken på stangen.
Min bror fik fisken fightet og landet. En flot ørred på 3 kilo.

Vi fik sat nyt powerbait på og kastet ud samme sted som sidst. ( Bøjlen blev slået fra denne gang)
Igen gik der mellem 1 og 3 minutter til en ørred igen tog min brors powerbait. Han blev bedt om at give et lille ryk i stangen og fisken var kroget.
Sådan gik vores 4 timer slag i slag indtil 11 fisk var landet. 6 til min bror og de sidste fem til min kammerat og jeg. Vi brugte en grønlig powerbait med glimmer.

Konklusion:

Man kan sige at søen giver muligheder for fangst til alle og der er godt med fisk i søen.

Smuk sø, klart vand. Fiskene smager som var de fodret med smør og ikke mudder (De smager godt!!)

Jeg kan anbefale en tur til søen. især når vejret er godt og det er for varmt at vade op og ned langs kysten eller åen.

www.blokhusfiskepark.com

JP

Put & Take grej

  • Stradic er en regulær klassiker, et ry hjulet ikke er kommet sovende til. Mange tusinde regnbueørreder er fightet og landet, rundt om i landets put and take søer med dette lækre hjul. Dette er den nye forbedrede verison, men Shimano har naturligvis bibeholdt den populære perlehvide finish. Pris: 999. kr. Køb den her: Jagtogfiskeri.com

    Køb her
« Tilbage til Jari´s put and take anmeldelser