Catching the impossible

YouTube-forhåndsvisningsbillede

Som at være med i et eventyr!!

Ikke på noget tidspunkt har jeg set et fiskeprogram, der i den grad får fiskefeberen til at stige!!
Serien fanger noget så sublimt, alt hvad vi lystfiskere står for.

Hovedpersonen i programmet, er en langhåret, slasket fyr midt i 30´erne, som man ikke umiddelbart forventer sig noget af ved første øjekast. Men… Efter at have fulgt ham et kort stykke tid, viser det sig hvorfor han optræder i serien. Martin Bowler, som herren hedder, har flere britiske rekorder på bagen og er så passioneret, at alle fisk, uanset størrelse eller art, har hans fulde interesse og respekt.
Det er svært ikke at trække på smilebåndet, når man ser ham ryste af frygt for at miste en fisk på 500 gram.
Jeg finder det befriende at følge personerne i dette mesterstykke. De formår at virke afslappede omkring sine evner, og om hvordan man går klædt som lystfisker. Vi har en tendens til at bruge alt for mange penge på at ligne en, “Fisk & Fri”, forside cover-model her i landet. Og det er sgu lidt for meget efterhånden..
Folkene bag Catching the impossible, har formået at fange omgivelserne, lys, lyd, billeder, dyr og mennesker, kombineret med en fantastisk stemning, i hver eneste episode, på en måde så man kan ikke lade være med have en følelse af, at man selv er til stede. Denne serie fortæller og viser, hvorfor vi lystfiskere bruger så meget tid ved vandet.

Jeg kan afsløre at der bliver fanget mange flotte fisk i 10- 20 kilos klassen, men mere vil jeg ikke afsløre.. Ser man for meget frem til noget, får man oftest ikke mellemtiderne med, og dette show er hvert eneste sekund værd.
Så sørg for at have ro og fred i stuen. Skru op for lyden og lad dig rive med af denne fortryllende verden af fisk, natur og spænding.

Jari