Aborre – Fiskeri med agn


Intro til agnfiskeri

Ormen er givet til at kaste mange gode aborre-fangster af sig. Kan du få fingrene i nogle levende rejer, kan de også være ret effektive, især efter de større fisk.

Video fra Store Vejleå


Det er bare sjovere når man fanger de store aborrer. Man kan med mindre/små skaller, effektivt fiske efter og fange de helt store stribede jægere.

De store fisk vil meget gerne have en død skalle, serveret på bund-tackle eller med flåd.. Teorierne og metoderne er mange når det kommer til fangst af aborre, af en større kaliber. Men ofte er det sådan, at simpelt fiskeri/simpelt rig giver lige så meget som de mere sofistikerede/avancerede rig´s/forfang.

Uanset om du fisker med flåd eller på bund. Halv eller hel skalle. Så er det en god idé at slå bøjlen fra, så aborren kan tage agnfisken uden at mærke modstand. Ofte spytter de ud før man får givet tilslag, hvis de ikke kan tage agnen uhindret.

Agn video

Her vil du se at aborren glæder lystfiskere i alle aldre. Herren her fisker med “Minnows”, det engelske udtryk for små fisk. Det kan være småskaller, løjer og smelt m.fl. I sidste del af videoen kan vi se, hvor effektivt det er med agnfisk efter de helt store aborrer.

Anbefalet grej

Pige fiskesæt – Okuma Pink Pearl

Okuma Pink Pearl er det fineste pigefiskesæt, vi endnu har set. Smart lyserødt og perlemors farvet design til de fiskende piger.

Sættet passer til piger i alle aldre og fås i 2 længder;
7 fod m/ kastevægt på 5-20 gr., velegnet til sø & å
8 fod m/ kastevægt på 10-32 gr., velegnet til sø & kyst

Den perfekte gave til de fiskende piger i familien.
TILBUD!
DKK 698,00 inkl. moms

Køb den her.

Martin

Jeg er skribent på fiskesæson.dk, hvor jeg skriver om alt indenfor lystfiskeri og dets mange facetter. Jeg er opvokset ved Silkeborgsøerne, hvor jeg naturligvis flittigt har fisket efter forskellige fisk. Desværre har fiskeriet stået stille, da jeg gik på universitetet, men nu har jeg igen tiden til at nyde min hobby og komme ud og stå ved vandkanten. Både ved søerne, kysterne og ved put and take.

Seneste artikler