Aalborg gedder d. 11-01-2014 – Sonny Tornak

Sø i aalborg

kl 08.00 i morges tog jeg og min ven Thomas ud for at fange gedder i en sø i Aalborg. Da jeg fik den første gedde i mit liv dagen før, måtte jeg bare ud igen for at se om jeg kunne fange flere og større i dag.

Vi havde frosne sild med som agn og ville se om det eventuelt kunne give mere i forhold til i går hvor vi fiskede med kunstig agn.

Der gik ikke lang tid før flådene med sildene blev flået under. Gedden jeg fik i går var lige omkring de 40 cm. men dagen i dag skulle vise sig at give mere end jeg kunne bede om. Vi fik i alt 10 gedder – 5 hver sjovt nok.

Her er min største på dagen:

Sony med gedde

Sonny og gedde

Thomas fik også en pæn gedde.

Thomas med gedde

Der er ingen tvivl om at jeg skal på geddetur igen og helst snarest.

K&B

Sonny