2 nye pr. karper på årets første tur

Årets Første karpetur er overstået og det tyder virkelig godt for år 2014.
vi var to venner der kørte til den første sø som vi havde planlagt skulle besøges, men der var næsten 2 meter høje bølger med hvide skumninger på, så vi måtte tage en anden sø med lidt mere læ. Da vi ikke lige havde vejr og vindforholdene på vores side, var der nok kun et lille håb om at se eller mærke fisk.

Det hele startede ud med at vi ikke kunne få teltet til at blive ved jorden, det hele var ved at blæse væk fra os, men ja vi var så opsatte på at fiske, hvad skulle vi gøre? Vi vi måtte køre bilen tæt på teltet og binde teltet fast til kofangeren for at holde teltet nede.

Da vi lang om længe have fået slået vores lejr op kl 16:50,  fik vi lagt stængerne ud. Vi fiskede med små 10 mm pop up boilies i lyserød og gul med frugt smag og så en lille PVA-bag med knuste frugt boilies i.
kl 18:20 løb min bidmelder for fuld skrue, men jeg var gået en tur for lige at lure søen og naturen af, det skulle aldrig have gjort!
Jeg hørte Lars råbe fuldstændig vildt og der var jeg et godt stykke ovre på den anden side af søen. Jeg løb og løb og løb for at komme over til Lars, hold da kæft hvor er jeg bare i dårlig kondi! Da jeg kom der over have Lars lige landet en mega smuk vinter skælkarpe på hele 8,3 kg. Kæft hvor var det bare en fed ny pr til Lars.

Stor karpe

Jeg var lidt træt af at jeg var gået væk fra min stang, men stadig glad for at vi havde fået en så stor fisk op. Så var det sgu lige meget om teltet var ved at blæse væk og at det var regnede helt vildt og var koldt.
Det var det hele værd!

Først klokken 00:20 løb bid melderen igen og denne gang tog jeg stangen, og efter den fedeste fight hvor den havde været inde ved nettet utallige gange og ikke ville med op og bare gik dybt igen, fik jeg til sidst landet denne flotte  skælkarpe på 6,9 kg.

karpe fisk

kæft hvor var det bare fedt! En ny pr til mig, 2 stk pr på samme tur, wow! Den kom ned i sacken til den anden, så var det ind i teltet igen og lave noget varm kakao for at holde sig varm, for hold op hvor var det koldt!
Da det blev lyst igen gik vi ud og tog billederne af fiskene og genudsatte dem, så de kunne komme tilbage hvor de hørte hjemme.

2 karper Karpe tilbage

Dette var det jeg brugte min lørdag og søndag morgen på og det kommer jeg aldrig til at glemme..

Jesper Lorentsen