Ny pr gedde – Steffen Gaardsholt

Dagen startede omkring kl. 9 hvor jeg fik kæmpet mig op af sengen. Klokken 10 fik jeg et opkald af min makker Kevin, der spurgte om jeg var frisk på en tur til Karlsgårde. Det var jeg naturligvis.
Efter at have skaffet kørelejlighed gik det ud af de små veje til søen. Solen stod højt og der var næsten ingen vind. “perfekt”.
Kevin var allerede på plads da jeg ankom til søen. Vi fik gjort vores grej klar og sejlede ud. Kevin havde været så flink at tage en ekstra flydering med som jeg kunne låne, så var jeg fri for at vade rund og lege Navy Seal..
Jeg fiskede med en hjemmelavet jig hvor jeg havde brugt en gummi-blæksprutte som krop. I et af de første kast var der hug! gedden fra dybet havde taget min gummijig. i starten troede jeg det var en lille gedde da den ikke gjorde det vilde modstand i starten.. Den var tung som et ondt år.
Da jeg fik den tættere på båden tog den udløb ned mod bunden og den fortsatte bare. Da jeg fik kæmpet gedden op til overfladen fløj tanken igennem mig “YES!! NY PR!” jeg var som et barn i et legeland. jeg havde kæmpet for denne pr i en del tid efter hånden.
Jeg fik den hen til flyderingnen og på vægten ” 5 kilo rent” billed blev taget og skønheden fik sin frihed igen! der blev taget lidt gedder omkring 3 kg. og op efter resten af dagen og det blev til 10 styk i alt, 5 til hver
En perfekt dag!

Ny pr gedde