Jubii.dk – teambuilding på havet 03-05-2013

I formiddags var et hold fra internetsiden jubii.dk, i forbindelse med en del af deres teambuildings, Business Turnaround, med turbåden Hjalmar, ude for at fange torsk.

De havde sat sig for at fange lidt fisk til grillen, men havde nok ikke forventet at skulle bære 7-8 pæne fisk med sig hjem hver, hvilket blev det endelige fangstresultat.

De havde en lille gut med på båden der forstod at pumpe fisk op. Det var ikke noget problem for den lille kraftkarl, at hejse torsk op fra bunden på lige fod med de voksne.

foto

Skipper Dennis Voxen udtalte “han var fandme skrap, kørte pæne fisk ind helt cool..”

Vi går nu ind i en periode med varmt vejr, hvor alle kan være med på denne slags ture. Man behøver ikke at klæde sig på til frost og kolde næser. Det vil sige, at alle dem der ikke bryder sig om kulde, kan komme på havet med hele familien uden at skulle være bekymret over, at en eller flere ikke nyder turen og vil hjem. For sæsonen byder på rigeligt med fisk og rigeligt med sol. Og som man kan se. Alle kan fange fisk.

Ombord på de fleste turbåde i dag får man alt den hjælp man skal bruge for at lære at fange torsk, hvilling, sej og hvad der ellers måtte være i havets dyb. Det gælder også turbåden Hjalmar.

Har du fået blod på tanden og vil du gerne selv afsted alene, med familie eller venner? Så vil du herunder se, hvordan du kan komme i kontakt med Dennis og båden Hjalmar.

kontakt Turbåden Hjalmar på 61 69 69 75
Besøg hjemmesiden: www.hjalmar.biz

Se billedet af hvillingen fra samme dag og en hård fight med stor torsk under her:

Torsk og flere til

Vox Torsk