Flot efterårsdag ved Storkesøen d. 10-10-2013

IMG_3280

Jeg havde en aftale med en ven der hedder Peter om at mødes ved Storkesøen meget tidlig om morgenen, for at fiske nogle timer. Vi fik betalt for fiskeriet og vandrede med alt vores habengut ned til stedet som vi havde aftalt skulle være vores sted, for de næste timer.

Grejet blev pakket ud og gjort klar til dagens fiskeri, jeg valgte at starte ud med et langt forfang på et par meter med blå/hvid hvidløgspowerbait på en lille trekrog.

Linen kastede jeg et godt stykke ud i søen og begyndte straks at spinne ind igen, men hov et lille nip afslørede en sulten ørred, nu stoppede jeg straks indspinningen og løsnede linen lidt, et øjeblik senere havde fisken slugt agnen og tog et godt udløb, hvorefter jeg strammede linen igen og begyndte at spinne ind, næsten helt inde ved nettet tog pokker ved fisken , den tog et langt udløb og endnu engang fik jeg spinnet ind. Fisken kom denne gang i nettet og på land, det viste sig at være en lille ørred på et kilo, en rigtig god start på dagens fiskeri, ja og skulle det vise sig, også dagens eneste ørred.

dagens fangst

IMG_3252

Flere forskellige metoder blev afprøvet, så som en kobberspinner, en regnorm både på lang og kort line og gummidyr i både hvid og gul.

En rigtig smuk og solrig formiddag sluttede med rengøring af ørreden.

IMG_3282

Rigtig god weekend til jer alle.

Knæk og bræk

Lone