Fishing Denmark – Aktiv Danmark.

Fishing Denmark er en del af Aktiv Danmark under Dansk Turismefremme og har været det siden 1. januar 2013. Netværket er et markedsføringsnetværk, som tager udgangspunkt i en kvalitetsmærkeordning. Det betyder, at du som gæst bliver tilbudt kvalitet og minimumstandarder indenfor lystfiskeri. Fishing Denmark skal være med til at gøre vejen kortere til en succesfuld lystfiskerferie i Danmark, så kig efter mærket og vores tilbud hos overnatningssteder, turistbureauer, feriehuse, lystfiskebutikker og grejforhandlere.

fish1 fish2

Aktiv Danmark og medlemmerne

Vi arbejder for at markedsføre og kvalitetsudvikle medlemmer fra hele Danmark, inden for temaerne Fishing, Cykling, Vandring, Golf, Gastronomi og Wellness. Aktiv Danmark arbejder på at øge medlemmers synlighed og profit. Medlemmerne består private organisationer, som alle vil udvikle dansk tematurisme, og som gerne vil bidrage til, at gæster og turister får de bedste oplevelser. Derfor arbejder de løbende på at videreudvikle deres oplevelser, så du ved, hvor du skal se efter de bedste aktive ferieoplevelser.

Er du i en virksomhed, som ønsker at blive kvalitetsmærket og markedsført, kan du altid kontakte Aktiv Danmark og læse mere på vores hjemmeside, hvor du også kan læse om fiskeformer, lystfiskeri, fiskeri året rundt m.m. Du finder siden her, hvor du kan klikke på Fishing delen eller læse om de andre spændende temaer og deres muligheder samt tilbud vedrørende Aktiv Ferie. Vi er i 2013/2014 i gang med en masse nye aktiviteter, som skal styrke tematurismen i Danmark: