En takkeskrivelse af personlig karakter

Fiskesæson.dk sender et stort tak for et godt samarbejde til nogle helt specielle og fantastiske mennesker der gennem store dele af 2013 har bidraget med god omtale af fiskesæson.dk, men også personlig engegement i sitet og støtte til projektet som fiskesæson.dk er.

Mange mennesker har bidraget, men vi har valgt at sætte fokus på netop disse mennesker fordi de ikke bare har bidraget til siden, men også via deres udlejningshytter og varme hjerter, i en længere periode af 2013, har huset vores allerstørste fiskebums, Jari. Dette i en tid hvor han kun har fokuseret på indhold og sideopbygning i sådan en grad at han under flere lejligheder glemte at tænke på sig selv.

Mad, husly, rent tøj, penge, et liv udover fiskeri og artikler, har i 9 lange måneder kommet i anden række for at bygge en drøm der nu er blevet til virkelighed.

Jari´s egne ord:

Jeg kan ikke huske at jeg nogensinde har dedikeret mig så meget til noget før. Det var som om at fiskesæson.dk var det eneste der eksisterede. Selv den dag i dag har jeg svært ved at tænke i andet.

I 9 stive måneder levede jeg af ingenting, for jeg tjente ingenting. Det eneste jeg levede for, var at få fiskesæson på et par gode og stabile skinner.
Hen ad vejen har jeg mødt mange mennesker der har støttet og hjulpet, jeg følte mig sgu ofte som en bums, men jeg vidste at jeg havde fat i noget rigtigt.

At man sætter – fiske- foran bums, gør mig egentlig ikke mere stolt af min meget fattige levestil i 2013 og jeg kan til tider stadig tvivle på om det har været det hele værd. Man er sgu lidt pinlig ved sig selv, når man på en eller anden måde virker hjælpeløs i livet udadtil og måske også er det eller har været det.
Det har naturligvis hele vejen været et bevidst proriterings spørgsmål. Som man siger i poker – All In! –

Der er dage hvor telefonen ringer og en lystfisker fra den anden ende af landet, kun har taget sig tid til at ringe til mig, for at fortælle at noget jeg har skrevet har sat tanker i gang hos vedkommende eller lignende. Her er jeg ikke i tvivl. Lige i det sekund bliver livet og det arbejde man har lavet noget værd. Ikke bare på grund af god feedback, men så sandelig også fordi nogen rent faktisk bruger tid på og har interesse i fiskesæson.dk som jeg stadig i dag knokler hårdt for at videreudvikle og vedligeholde.

Det bliver til tider personligt her på siden og det skal ikke være nogen hemmelighed at det fortsætter sådan. Fiskesæson.dk er stor i dag fordi siden er rummelig og har plads til alles forskelligheder.
Alle skribenter tilknyttet siden er individer med en brændende kærlighed for lystfiskeriet og nogen, sportsfiskeriet.

Uden personlig input er intet unikt. (Jari)

Jeg vil personligt sige tak til specielt Gitte, Kim, Ninna og Carsten fra Nebel Sø put & take i Vester Nebel! Selvom jeg har mange at takke for støtte gennem min opbygning af siden, har disse 4 givet mere end man kan tillade sig at bede om.

Jari og fiskesæson.dk

Efterskrift:

 www.powermediagroup.dk er firmaet der har stillet programmører til rådighed, så vi har kunnet nå frem til sidens ønskede slutresultat. Dem kan vi klart anbefale!