Dejlig formiddag ved Munkbro fiskesø. 15/10

IMG_3358

Søen set fra indgangen

Vækkeuret ringede, jeg hoppede ud af sengen, fik noget at spise og en kop te inden bilen blev startet og sat i bevægelse mod Munkbro fiskesø.

Vel ankommet til søen blev grejet anbragt på pladsen som jeg havde udset til dagens fiskeri. Da vejrudsigten havde lovet regn blev de to medbragte parasoller slået op over bord og bænk, det viste sig dog ikke at være nødvendigt da det kun blev til få dråber vand i løbet af formiddagen.

IMG_3351

Søen set fra østsiden

En fiskestang med lang forfang til powerbait , én med spinner og en med slowdeath krog til regnorm blev klargjort og anbragt på hver deres holder.

Først derefter gik jeg op for at betale. Det gik ikke så godt idet automaten ikke udbetalte for mange indkastede mønter, men det skal dog siges, ejeren var meget forstående og udbetalte mig pengene.

Tilbage på pladsen hvor jeg havde gjort alle stængerne klar.

Jeg startede som så mange gange før med hvidløgspowerbait på en lille trekrog. Efter nogen tid uden reaktion fra fiskene prøvede jeg med kobberspinner str 3. heller ikke den var der fisk der fandt fristende……

Regnorm på slowdeath krogen med et langt forfang fangede heller ikke deres interesse, så som sidste agn prøvede jeg et gult gummidyr, men nej det var heller ikke lige det fiskene synes om….

Da jeg havde fisket med de forskellige agn i et par timer, faldt jeg tilbage til min favorit agn som er powerbait. Den lange line med den lille trekrog fik en klump gul hvidløgspowerbait og belv kastet langt ud… Næsten inden proppen var landet var der bid og fighten kunne begynde. Næsten helt inde ved kanten tog pokker ved fisken, den tog et langt udløb og på vej ind igen sprang den ud af vandet et par gange. Til sidst måtte den overgive sig og blive nettet. En regnbue på 1,690 kg kom med hjem i fryseren og dagen var reddet.

IMG_3347

Dagens fangst

Det blev ikke til flere denne efterårsdag hvor solen dukkede op sidst på formiddagen og med næsten ingen vind blev det ret lunt, årstiden taget i betragtning.

Knæk og bræk

Lone