Danmark, Norge og Finland – battle of the north

National Geographic Channel har, som mange allerede ved, lavet et nyt program,” King Fishers.”

Efter min mening kan der ikke være nok i fjernsynet om fiskeri. Jo mere jo bedre og så er det jo ekstra fedt, at Gordon P Henriksen stiller op for Danmark og ikke mindst sig selv.

I programserien dyster lande og lystfiskere mod hinanden. Lystfiskerne konkurrerer ikke blot om at udfiske to andre konkurrenter, men også om at arrangere den ultimative fisketur og ”after fishing”-event i deres eget land. Her giver fiskerne efterfølgende hinanden point for hvor stor en oplevelse, det har været. Således kommer Gordon på prøve i to fremmede fiskeformer, og viser sit værd som vært her i Danmark.

En fordel ved at have Gordon til at repræsentere vores land, er for mig at se hans professionalisme, et glimt i øjet og hans enorme passion for lystfiskeriet.

”King Fishers” vises i 163 lande på National Geographic Channel dette efterår og kan potentielt nå ud til 360 millioner seere over hele verden.
Programmet forventer jeg at blive fyldt med action, humor og informative segmenter. Og da National Geographic er indblandet ser jeg mulighed for at opleve fantastiske naturoptagelser og fisk så tæt på linsen at man kan se farvespillet i fiskens øje.

IMG_1779

Jeg har egentligt ikke så høje forventninger, men glæder mig bare enormt meget.

For knap 2 måneder siden mødte jeg selv Gordon til et arrangement for børn og dannede hurtigt min egen mening om manden.

Den person jeg mødte virkede gennem hele dagen meget ydmyg, venlig og nede på jorden, hvor jeg selv kunne være med. Nogle mennesker har det ikke alt for godt med at være ovenpå i for lang tid ad gangen. Det var ikke tilfældet her. Så egentligt var jeg glad for at se en person der ikke glemte sig selv i alt opmærksomheden, samt i folkemængden der nærmest var benovede over hans tilstedeværelse.

Et perfekt forbillede for alles børn og fiskebørn derude i Danmark. “Jeg er kendt ja, men et menneske” – kunne der meget vel stå på den evigt velplacerede kasket.

Jeg vil se programmet når det går i luften. Ikke mindst på grund af setuppet , men så sandelig også for at heppe på Gordon P Henriksen.

JP

Se en lille video teaser her: Tryk

King Fisher har premiere på National Geographic Channel i oktober i år.