4 regnbueørreder – Storkesøen

14/2
Vækkeuret ringede kl. seks, et hurtigt bad, noget mad og drikke, så var jeg klar til at køre mod Storkesøen i Ribe. Vel ankommet og grejet på plads begyndte jeg fiskeriet lidt i otte, med salmon egg powerbait på en lille trekrog. Mange kast senere uden nogen kontakt til fisk, prøvede jeg med en gul flue efter min bombarda, ja det var heller ikke lige det fiskene ville have på dagen.

IMG_4210Store sø en dejlig februar dag.

To unge fyre kom forbi, de havde fisket i fluesøen og fanget fire ørreder på strippere, ok ja så måtte jeg da hellere prøve at fiske med en spinner, da jeg ikke havde nogen stripper, en orangerød/sort blev sat på og kastet ud, med mange små nap til følge, ja og flere bundbid.
Øv nu havde jeg igen bundbid…… nej det var det alligevel ikke, en ørred havde ikke kunnet modstå fristelsen og snuppede spinneren, den tog et par udløb inden den kom sikkert i nettet, den vejede 1,8 kg.
Halv ti var klokken efterhånden blevet da Peter ankom til søen, i det samme var der igen et hug, den tog flere udløb inden jeg fik den sikkert i nettet, vægten sagde 2 kg.
Havde lige hilst op Peter da det igen er hug, hold da op nu gik det godt nok lige pludselig stærkt, jeg stod på broen og fisken synes den skulle ind under den, havde næsten regnet med at den var tabt, men efter lidt tid kom den heldigvis ud samme sted igen så den kunne nettes og vejes 1,7 kg.
Wauw, tre fisk på kort tid, det er ikke hver gang man oplever det, men sjovt når det sker.

IMG_4196De tre første fisk.

I den følgende time havde jeg mange små forsigtige nap og een fisk på, men den slap fri igen. Peter havde lånt en spinner af mig , men havde ikke held med at få nogen med på land, men flere små nap blev det til.
Tiden var ved at rinde ud for dagen fisketur, havde spinnet mange gange uden andet end nogle små nap, da jeg kunne se spinneren næsten helt inde ved bredden da den blev inhaleret af en ørred, hold da op hvor går det bare stærkt når en ørred er efter spinneren og snupper den, et fantastisk syn, det var første gang jeg så det, in real life og jo den kom også på land og vejede 2,1kg.
Alle fire fisk blev fanget på spinner.

IMG_4204Alle fire regnbueørreder, de to midterste er misfarvede pga. opbevaring i plastpose.

Vejret denne dag var en blandet landhandel, sol, skyer og en frisk kølig vind blæste hen over søen, men tørvejr i den tid jeg var der. Tror solen stråler havde fået fiskene til at vågne op, de var af og til oppe i overfladen og lige vende.

IMG_4207En Tysk fisker på broen.

En fantastisk dejlig dag ved søen var slut, nu skulle fiskene så rengøres og puttes i poser lige klar til fryseren ved hjemkomsten.

Hilsen

Lone