Naturperlen – overnatning få hundrede meter fra dine fiskepladser ved Genner Bugt!

Naturperlen Genner Bugt

Ferielejligheder og værelser – udsigt over Genner Bugt!

Naturperlen tilbyder lækre lejligheder og værelser mindre end 600 meter fra 3 af de bedste fiskepladser i Genner Bugt. Der er mulighed for at bestille lækker morgenmad, som står klar allerede fra klokken 06.00 om morgenen, så der kan fiskes fra tidlig morgen hvis ønskes.

Med kun 300 meter til Kalvø, står du bare få minutter efter morgenkaffen på første fiskeplads.

Naturperlen er indbegrebet af god service. Værtsparret og søn står klar til at servicere og hjælpe, næsten 24 timer i døgnet. Faciliteterne og overnatningsmulighederne nærmer sig luksus og der er ingen tvivl om at man intet mangler under sit ophold her.

Der er mulighed for at fryse sine havørreder, sej, torsk, multer og fladfisk m.fl. ned i husets fryser. Fra de mange teresser er der også mulighed for at sidde med sin nyrøgede eller grillede ørred, nyde udsigten over Genner Bugt og eventuelt planlægge hvilke spændende pladser der skal affiskes dagen efter.

Udsigt over Genner Bugt

Det er muligt at overnatte som en gruppe – leje hele huset, en etage, en lejlighed eller som par eller enkeltperson, leje et lækkert enkelt værelse.

For os lystfiskere ligger Naturperlen ikke kun tæt på de bedste fiskepladser i Genner bugt, men også mest centralt, så alle de pladser der kan affiskes på begge sider af bugten, på sin vis er lige langt væk. Det bliver ikke bedre.

Der er utrolige køkkenfaciliteter i huset. Nogle af køkkenskabene kan elektronisk køres ned i passende højde og alt er tænkt på. Et handicap-venligt hus, som de fleste institutioner kun kan drømme om. Naturperlen egner sig til alle.

Hvis man ikke ønsker at lave aftensmad selv, kan det bestilles fra en af områdets glimrende restauranter.
Den nærmeste restaurant ligger så tæt på som 400 m.

Priserne for overnatning er absolut rimelige og i forhold til mange andre muligheder, endda billige:

RetroRetro lejligheden 66 m2 – 2-4 personer

Stor lys stue med brændeovn og sovesofa, soveværelse med dobbeltseng, entré, køkken og bad. Hvælvingeloftet i Retro bærer bygningens historie som staldlænge og giver lejligheden et smukt nostalgisk præg. Aflukket terrasse og i stueplan.

Læs mere…

Naturperlen KalvøHemsen 38 m2  – 2-4 personer, 1.sal

Køkken alrum med brændeovn, sovesofa og badeværelse. Romantisk hems under smuk stjernehimmel og Boxmadrasser af høj kvalitet.

15 m2 overdækket aflukket terrasse med udsigt over vandet.

Læs mere…

HyggenHyggen – lelighed 43 m2. 1. sal – 2-4 personer

Flot lyst køkken alrum med højt til loftet, boxmadrasser, sovesofa og eget bad.
Hyggelig indretning og hyggelig stemning.

Adgang til fælles tagterrasse med udsigt over Genner Bugt.

Læs mere…

UdsigtenUdsigten 70 m2 – 2-4 personer – Stueplan

Stue med brændeovn og sovesofa. Stor lys køkken afdeling, soveværelse med dobbeltseng og bad. Hele lejligheden er handicapvenlig.
Er udstyret med sænkbare borde i køkken, og er i det hele indrettet kørestolsvenligt.

Læs mere…

VærelserneGræs og Løv  – 2 personer

2 stk. værelser med dobbeltseng og eget bad. Adgang til fælles tagterrasse med udsigt over Genner Bugt. Priser både med og uden morgenmad.

En person: 400 kr. uden morgenmad. (Ring venligst)

To personer: 500 kr. uden morgenmad.

Læs mere…

Morgenmad kan bestilles og leveres fra Kalvø Badehotel 45 kr. pr. kuvert.

Naturperlen er som lystfisker også værd at støtte fordi:

Hos Naturperlen gør de meget for at leve op til navnet og passe på naturen. Derfor er lejlighederne ”grønne” på mange måder. Solvarme og solenergi, brug af regnvand, jordvarme og genbrug af spildevand er nogle af de naturressourcer, som udnyttes.

Deres udgifter til opvarmning er begrænset, idet Naturperlen er den første danske erhvervsejendom bygget med Styro Stone. Varmen genanvendes i det avancerede ventilations system.

Book en fantastisk fiskeweekend eller ferie hos Naturperlen i dag!

Se priser og Book her…

HPIM2808