Pasta med laks i flødesauce

blokhusTilberedningstiden er 30 minutter

Opskriften er til 4 personer

Ingredienser:

  • 500 gram pasta skruer
  • 20 gram oliemargarine
  • 200 gram røget laks i strimler
  • 1 stort løg, finthakket
  • 2½ dl. madlavningsfløde 4 %
  • 1 1/4 dl. hvidvin
  • 2 spiseske hakket dild
  • 1 agurk
  • 200 gram røget laks i strimler

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Svits løget blødt i margarine og tilsæt fløde, vin og dild. Simrer cirka 3-5 min og holdes varmt.
Skræl agurken og kasser skrællen.
Fortsæt med en kartoffel eller gulerodsskræller med at lave strimler af agurken.
Kasser det bløde i midten.
Pastaen afdryppes og hældes tilbage i gryden, hvor den røres sammen med saucen, agurker og laks og smages til med salt og friskkværnet peber.