Fiskeopskrifter

  • Fiskeopskrifter

    Fladfisk i ovn med grønsager: Ingredienser: 4pers. 1200 g rødspætte hel flået 125 g champignon 125 g porre 2 dl hvidvin (tør! Evt. en riesling) 25 g smør 1 rød peberfrugt 100 g gulerødder 100 g selleri 2 spsk. Rasp Fremgangsmåde: Rens fisken. Befri peberfrugten for frøstol og kerner. Skær den i tynde strimler. Rens

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Dampet torsk pĂĄ svampe- og persillebund med jordskokkesauce: Ingredienser: 4pers. 600 g torskefilet 4 dl fiskefond Peber, salt 200 g jordskokker 1 helt løg 1 dl hvidvin 2,5 dl fløde Citronsaft 300 g svampe (østershatte, Karl Johan, Kantareller) 1 helt rødløg 2 spsk persille 25 g smør   Torskefilet: Torskefileterne duppes tørre og krydres med

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Aborre med multebær og ribs Til 4 Personer Ingredienser: 12 aborrefileter uden skind og ben 12 hele multebær 100 g ribs 4 blade skovsyre Sauce: 1 spsk. Smør 1 finthakkede rødløg 1 dl fiskebouillon 1 dl hvidvin 100 g multebær 50 g ribs 2 spsk. Sukker 2 spsk. Cognac (kan undlades) 50 g koldt smør

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    RĂĄmarineret rødspætte. Med hjemmerørt mayo, tørret rugbrød og rĂĄkostsalat. Til 4 Personer. 1fed hvidløg 400g rødspætte i filet 50g dild 1 citron 4dl rapsolie 2 æggeblommer En stor rødbede 2 æbler 3 store jordskokker et kvart rugbrød 4 spsk god oliven olie Marineret rødspætte: Rødspætten marineres i hvidløg, citron, salt og dild – (min 2

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Bagt lange med kål og sennepssauce: Råvarer: 4pers. 1 kg lange. ½ L fløde 1 spidskål 3 spsk. Sennep 2 hele løg 1 fed hvidløg 200 g revet ost. Fremgangsmåde: Kål, løg og hvidløg, hakkes så fint som muligt og lægges i bunden af et ildfastfad, derpå lægges langefileten. Fløden hældes over og til sidst

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Stegt kulmule: 4pers. 800 g kulmulefilet 800g rødbede 800g kartofler 2 dl honning 2 dl portvin Kulmulen: Steges på skindsiden, til det er brunt. Vendes og steges færdig på kødsiden. Glaserede rødbeder: Rødbeder skrælles og skæres ud i små firkantede stykker. Rødbeder nedkoges med portvin og honning, til konsistensen er sirupsagtig og rødbederne er møre.

    Læs mere