Fiskeopskrifter

  • Læs mere
  • Ingredienser: 300 gram rødspætte fiskefilet 600 gram frossen helbladet spinat 2 løg 5 gulerødder 1 liter mornaysauce 9 lagsagneplader 200 gram reven ost salt og peber FremgangsmĂĄde Damp spinaten, til væden er fordampet. Skær løg og gulerødder i tynde skiver. Læg lasagnepladerne lagvis med spinat, løg og gulerødder derefter sauce, salt og peber. Derefter spinat,

    Læs mere
  • 4 personer Ingredienser: 50 g chorizopølse 1 spsk olivenolie 1 løg 2 fed hvidløg 2 røde peberfrugter 2 tomater 4 dl paellaris 1 tsk paprika 1/4 tsk safran 2 dl hvidvin 1 liter vand, fiske- eller hønsebouillon 1 tsk salt 400 g fisk, fx rødfisk, havkat, torskefisk eller fladfisk 200 g muslinger evt. 150 g

    Læs mere
  • Opskriften er til 2 personer Ingredienser: 100 g grønne asparges i smĂĄ stykker 1 dĂĄse krebs i lage, 170 g 200 g pillede rejer 70/90 2 finthakkede skalotteløg 25 g smør 2 dl avorioris 5 dl vand 2 spsk. grøntsagsfond 2 dl hvidvin 2 dl reven Grubeost 1 revet fed hvidløg 1 tsk. Dansukker Brun

    Læs mere
  • Tilberedningstiden er 30 minutter Opskriften er til 4 personer Ingredienser: 500 gram pasta skruer 20 gram oliemargarine 200 gram røget laks i strimler 1 stort løg, finthakket 2½ dl. madlavningsfløde 4 % 1 1/4 dl. hvidvin 2 spiseske hakket dild 1 agurk 200 gram røget laks i strimler FremgangsmĂĄde Kog pastaen efter anvisningen pĂĄ pakken.

    Læs mere
  • Læs mere
  • Opskriften er til 4 personer Ingredienser: 600 g mørksejfileter uden skind 4 bagekartofler 2 spsk rapsolie 1 broccoli 2 dl syrnet fløde 9% 1 lime Tilbehør Groft brød FremgangsmĂĄde •Tænd ovnen pĂĄ 200 grader. •Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydder med salt og peber. •Skræl kartoflerne, riv dem groft. •Kram de revne

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Ingredienser: 4pers. 400 g røget laks 2 dl creme fraiche 2 fede hvidløg 3 blade husblads 1 løg 30 g frisk persille Fremgangsmåde: Husblads lægges i blød. Alle andre ingredienser blendes til en fin konsistens. Smages til med salt og peber. 1 dl af massen varmes op og tilsættes husblads. De to masser vendes sammen

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Ingredienser: 4pers. 8 stenbidderfileter 500 g champignon 2 gulerødder 2 porrer 2 persillerødder Cambolefrugt (stjernefrugt)   FremgangsmĂĄde: Grøntsagerne renses og skæres i ikke alt for smĂĄ stykker, og ristes let pĂĄ panden. Placer grøntsagerne (undtaget champignon) i bunden af et ildfast fad og læg fisken over, og til sidst champignonerne. Overhæld det hele med en

    Læs mere
  • Fiskeopskrifter

    Ingredienser: 4 pers. 800 g laksefilet uden skind Citronsaft ÆrtepurĂ© 300 g frosne ærter 3 spsk. Creme fraiche Nøddesmør: 100 g smør 50 g valnødder, finthakket 1 tsk. Citronsaft   FremgangsmĂĄde: Laksefileterne dryppes med citron og krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad og dækkes med folie. Bages i en 180 grader

    Læs mere