Kartoffelmørksej med limedressing

blokhusOpskriften er til 4 personer

Ingredienser:

600 g mørksejfileter uden skind
4 bagekartofler
2 spsk rapsolie
1 broccoli
2 dl syrnet fløde 9%
1 lime
Tilbehør
Groft brød

Fremgangsmåde

•Tænd ovnen på 200 grader.
•Skær mørksejfileten i 4 nogenlunde ens stykker, og krydder med salt og peber.
•Skræl kartoflerne, riv dem groft.
•Kram de revne kartofter, så saften løber af, og form kartoffelmassen omkring hvert stykke fisk.
•Form og pres kartoflerne, så de ligger tæt omkring sejfileterne.
•Varm olien på en slip let-pande, og brun fisken på begge sider.
•Læg fisken i et fad med bagepapir, og bag i 15-20 min.
•Skær broccoli i små buketter, og kog i letsaltet vand i 2 min.
•Rør syrnet fløde med limesaft, og smag dressingen til med salt og peber.

Servér kartoffelmørksej med broccoli, limedressing og brød.