Fiskeopskrifter
-
Torsk i ovn Bagt Torsk med Blomkålsris Torsk a la pizzaiola Torsk i fad
Læs mere -
Ingredienser: 1 gedde på ca. 1½ kg.. 6 løg 25 g. benfri sild 1½ dl. hvidvin 1 tsk. fines herbes 3 spsk. revet emmentalerost 1 spsk. rasp Sådan gør du: Filitér gedden. Skær fileterne over en enkelt gang på tværs. Hak løgene, og læg dem i et velsmurt ovnfast fad. Læg fiskestykkerne på løgene, og
Læs mere -
Stegt makrel + tips: Braisering – grydestegt Makrel med Daikon radise/hvid radise: Bagt makrel: Ovnbagt makrel med hvidløg og paprika: Sidst men ikke mindst:
Læs mere -
Fiskesuppe: Lynstegt torsk: Rimmet laks: Fiskekrebinetter: Fiskerisotto:
Læs mere -
Filetering af rødspætte: Filetering af pighvar: Filetering af sild: Stegte sild
Læs mere - Læs mere
-
Se flere opskrifter på fiskesæson.dk: Klik her..
Læs mere -
Ingredienser: Til moussen: 300 gram røget ørredkød (befriet fra skind og ben) 200 gram flødeost 1 spsk mager cremefraiche 1 spsk citronsaft 1 lille bundt dild 1 spsk kapers salt og peber Smørristet rugbrød: Rugbrød Smør Fremgangsmåde: Ørredkødet deles i mindre bidder og blendes i en foodprocessor med alle ingredienserne til moussen. Smag til med
Læs mere - Læs mere
-
Ingredienser: 1 fersk ørred på ca. 1200 gram 2 dl hvidvin 1 gulerod (skæres i meget tynde skiver) 2 spsk olivenolie 2 spsk citronsaft 3 tynde skiver citron og lidt revet citronskal 4 fed hvidløg 200 g champignon 25 g smør 2 spsk hakket persille Fremgangsmåde: Marinade: Hvidvin røres sammen med olie samt citronsaft og
Læs mere